»
Termeni si conditii

Termeni si Conditii

Prin vizitarea acestui site, va exprimati acordul expres pentru acceptarea termenilor și conditiilor de mai jos. Pentru folosirea site-ului in conditii optime, va recomandam citirea cu atentie a acestora. In acest sens, dorim sa va aducem la cunoștinta faptul ca prin navigarea pe site-ul nostru, se pot inregistra informatii sau date cu caracter personal oferite in mod voluntar sau obtinute prin intermediul cookie-urilor. Datele personale colectate prin utilizarea cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite functionaliati pentru utilizator si sunt criptate intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.
Intregul continut al site-ului – elemente de grafica web, simboluri, texte, sau alte date sunt proprietatea Leonard Mazilu si a partenerilor sai si este protejat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.
 
 
Politica de Confidentialitate
Orice date cu caracter personal precum: numele, numarul de telefon sau adresa de e-mail a dumneavoastra pe care o transmiteti pe Site, prin posta electronica sau prin alta modalitate vor fi folosite in conformitate cu Politica de Confidentialitate si in conformitate cu prevederile Legii nr.677/2001. Accesul se face prin Site sau trimitandu-ne un e-mail la adresa de contact. Orice alt fel de comunicari sau materiale pe care le transmiteti pe acest Site, precum intrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca fiind confidentiale si protejate de drepturi de proprietate intelectuala determinate.